Om Inga og Elsebeth Coello

_X6A1002-red

Coello ApS blev stiftet i 1997 med et ønske om at bidrage med nye synsvinkler og metoder, der kan medvirke til at mennesker trives med sig selv og med andre.

Siden vores begyndelse har vi sat en stor ære i at være topuddannede og opdaterede – derfor oplever vi en høj grad af loyalitet fra vores kunder.

Vi lever af vores passion – vi brænder for vores fag og sætter en ære i at levere ydelser, der er skræddersyede og af høj kvalitet.

Vores baggrund

Vi ser det som et stort privilegium at arbejde sammen som søstre, der kender og holder af hinanden. For at udnytte vores forskelligheder og ressourcer optimalt, har vi selv været igennem flere længerevarende uddannelsesforløb, så vi også professionelt kan være de bedste samarbejdspartnere. Mange af vores kunder ønsker at arbejde med accept af forskellighed, og vi mener at have rigtig gode forudsætninger for at hjælpe dem.

Vores opvækst fandt sted i et internationalt miljø, vi lever i to forskellige lande og har arbejdet på fire forskellige kontinenter. Endvidere leverer vi ydelser på dansk, svensk og engelsk.

Certificeringer

novo
bar
novo