Hvor er det dejligt at komme hjem efter den årlige dejlige weekend med søskende og forældre og finde denne anbefaling fra Anne:

“Jeg giver hermed Inga Margarita mine varmeste anbefalinger, idet jeg oplevede Inga som en yderst faglig kompetent og gribende formidler.

Jeg fortæller jævnligt kollegaer og andre samarbejdspartnere om mine super gode oplevelser med Ingas kursus i Anerkendende ledelse og ikke mindst Inga som formidler og stor personlighed.

Jeg er meget fascineret af Ingas gribende facon at formidle om positiv psykologi på. Ingas undervisning var meget levende og inddragende. Hun satte rammerne og fyldte ind samtidig med, at hun fik os alle til at byde ind fra hver vores forskellige arbejdsliv. Inga skabte et læringsforum med stor dynamik og fantastisk erfaringsudveksling samtidig med, at hun formåede at sætte det hele ind i et nyt større perspektiv.

Inga gav mig nye arbejdsredskaber i rygsækken og har for mig været stor inspirationskilde for mit videre studie af anerkendende ledelse og positiv psykologi.

Anne Bay, kvalitetsassistent i fødevarevirksomheden European Freeze Dry. Kursist på Anerkendende ledelse på Scandic Sydhavn i januar 2013″

Tak for det, Anne!