Powercards

Powercards er et effektivt samtaleværktøj, som vi har udviklet i samarbejde med VIA-instituttet ud fra stikordene: Gør det enkelt, billigt og forskningsbaseret.

Det er bygget op om 24 karakterstyrker. Hvert sæt Powercards indeholder alt, hvad du skal bruge for at skabe dialoger, der udvikler karakterstyrker i praksis, f.eks. i MUS-samtaler, 1:1 samtaler, til coaching, personlig udvikling og samtaler omkring forskellighed. Kortene gør det let at supplere den gratis evidensbaserede VIA-styrkeprofil online i samtaler og i praksis. Testen er taget af mere end 2,6 millioner mennesker i 190 lande. Du tager testen og bruger efterfølgende kortene til at forstå og arbejde videre med dine karakterstyrker – alene eller med vores hjælp.

At kende sine karakterstyrker reducerer stress og fremmer trivsel og præstation. Karakterstyrker kan også bruges for lidt eller for meget. Ved hjælp af Powercards lærer du at skabe balance i brugen af karakterstyrkerne, så de ikke bliver brugt for meget eller for lidt. Powercards hjælper dig med at tale om og forstå egne karakterstyrker, så du bliver klar over, hvordan du fremadrettet bruger og udvikler dine styrker bedst.

Læs mere om Powercards.