Elsebeth Coello Hedberg 

Leder af kontoret i Helsingborg.

_X6A0852-red

Jeg har en solid baggrund inden for ledelse, IT og salg fra danske, svenske og internationale virksomheder. Jeg er medstifter af Coello ApS og leder til daglig kontoret i Sverige. Jeg har primært fokus på forretningsudviklingen hos vores kunder og arbejder med værktøjer, der fremmer trivsel og præstation hos mennesker og i virksomheder.

Mine topstyrker er gejst, venlighed og nysgerrighed. Jeg trives med at arbejde i forskellige roller, hvor der findes et stærkt ønske om at forbedre, forandre og videreudvikle individer, teams og organisationer. Derudover har jeg stor erfaring med og kendskab til arbejdet i forskellige brancher og kulturer.

Denne erfaring har jeg på mit CV gennem en lang årrække suppleret med danske og internationale uddannelser og kurser:

  • Cand.merc., CBS (speciale i organisation og strategisk planlægning)
  • Lederuddannelse fra Sandvik (Mercuri International)
  • Certificeret coach i Organizational Relationship & Systems Coaching ORSCC, USA
  • ICF certificeret coach ACC
  • Akkrediteret coach Realise 2 (Center of Positive Applied Psychology).
  • Certificeret facilitator LEGO@SERIOUS PLAY@ Method
  • IBM (Signature Selling Method (SSM) fra Huthwaite (SPIN og APL) og Infoteam (Winning Complex Sales).

 

 

 

GemGem