Inga Coello

Leder af kontoret i Danmark.

_X6A1055-red

Jeg har 20 års erfaring som underviser, coach og er stifter af konsulentvirksomheden Coello. Til daglig leder jeg kontoret i Danmark og arbejder primært med undervisning og træning af ledere og medarbejdere, der ønsker at udvikle sig personligt i deres lederskab og for relationer og teams, der ønsker et forbedret samarbejde. Sideløbende yder jeg også professionel coaching til kunder i og udenfor Danmark.

Mit mål er at formidle min viden i et simpelt og brugbart sprog, således at det let kan bruges i virkelighedens verden. Jeg har mange kunder i både ind- og udland og har undervist i Vietnam, Grønland, Kina og i Norden. Jeg har ud over arbejdet i Coello igennem mange år leveret ydelser til Ledernes Kompetencecenter, Magisterforeningen og diplomuddannelserne for ledere på Center for Offentlig Ledelse, UCC.

En af mine topstyrker er nysgerrighed, hvilket også ses på mit CV, der indeholder både nationale og internationale uddannelser og kurser:

  • Master i positiv psykologi, Århus Universitet
  • Cand.pæd med speciale i kommunikation og e-learning, Danmarks Pædagogiske Universitet
  • Sidefag på kandidatniveau i anvendt psykologi, Ålborg Universitet
  • ICF certificeret coach PCC
  • Akkrediteret facilitator i Realise 2 (Center of Positive Applied Psychology)
  • Certificeret facilitator LEGO@SERIOUS PLAY@ Method
  • Organizational Relationship & System Coaching (ORSC)
  • Certificeret NLP-træner
  • Certificeret i MBTI 1+2
  • Certificereti i Belbin teamroller.

 

 

 

 

GemGem