patch

Services

Lederudviklingsforløb og executive coaching

Coello tilbyder 1:1 lederudviklingsforløb tilpasset dine udfordringer.

Forløbene henvender sig til ledere, der har behov for at udvikle deres forståelse af og indsigt i ledelse i praksis. Du er leder og ønsker flere konkrete ledelsesværktøjer med henblik på at forbedre din kommunikation og genfinde manglende tid til ledelse samt ro til refleksion. Vi har over 1000 coachingtimer bag os og er selvfølgelig medlemmer af ICF.

Personlige udviklingsforløb

Coello tilbyder personlige udviklingsforløb.

I Coello beskæftiger vi os med en bred vifte af værktøjer, og vi tager udgangspunkt i dét, du har behov for. Vi hjælper med at gå nye veje, fx når det gælder karriere, work-life-balance eller at øge livsglæden.

Du får et nyt syn på det, du kan, dvs. dine styrker og potentialer, for vi tror på, at mønstre og adfærd kan ændres med henblik på at opnå de ønskede mål.

Eksempelvis kan du på dit arbejde skabe mere arbejdsglæde og fremme trivslen ved hjælp af dine styrker. At bruge sine styrker er forbundet med større mental robusthed, mindre stress, mere engagement og højere performance.

Teamudvikling

Coello tilbyder teamudviklingsforløb for både nye teams og etablerede teams.

Vi fokuserer på, hvordan forskelligheder og ligheder skaber den bedste team performance.

Vi arbejder med forskellige redskaber og tilpasser vores løsninger til jeres behov med henblik på at optimere jeres samarbejde og præstationsevne. Vi hjælper med at forbedre jeres kommunikation og at fokusere på ”vi” i stedet for ”jeg”.

Vi benytter os af effektive metoder som fx LEGO® SERIOUS PLAY®, POWERCARDS og ORSC (Organization and Relationship System Coaching). Disse redskaber hjælper med at fremme trivslen og skabe holdbare forandringer i jeres team.

Læs mere om vores metoder her.