Dare to Lead™

Forskeren Dr. Brené Brown blev for alvor kendt, da hun holdt sin TED Talk ”The Power of Vulnerability”, som er blandt de fem mest sete TED Talks i verden med over 30 millioner visninger. 

Hendes seneste arbejde Dare to Lead™, på dansk ”Mod til at lede” er et forskningsbaseret program, designet til at bygge mod, privat og i arbejdslivet, afprøvet igennem de sidste syv år af privatpersoner, ledere og forandringsagenter. Mod består af fire færdighedsområder, som man kan observere, lære og måle. Dare to Lead™ programmet fokuserer på at udvikle disse færdigheder for at hjælpe individer, grupper og organisationer med at udvise modig ledelse.

Elsebeth og Inga fra Coello er blandt de få certificerede Dare to Lead™ facilitatorer i Norden, der er uddannede direkte af Brené Brown. Vi er derfor stolte af for første gang at kunne tilbyde dette program på dansk. Som certificerede facilitatorer har vi adgang til eksklusivt materiale, som vi anvender i workshoppen.

Baseret på Dr. Brené Browns forskning Dare To Lead™ får du en unik mulighed for at opleve programmet på dansk i Danmark. Lær hvad der skal til for at være modig privat og på arbejdet. Hvis du vil lære, hvordan man bygger mod, skaber tillid og opbygger modstandskraft for at kunne håndtere nuværende og kommende udfordringer, så er denne workshop noget for dig.

Læs mere om Dare to Lead™ workshoppen her

Pin It on Pinterest