Dare to Lead™

Forskeren Dr. Brené Brown blev for alvor kendt, da hun holdt sin TED Talk ”The Power of Vulnerability”, som er blandt de fem mest sete TED Talks i verden med over 30 millioner visninger. 

Hendes seneste arbejde Dare to Lead™, på dansk ”Mod til at lede” er et forskningsbaseret program, designet til at bygge mod, privat og i arbejdslivet, afprøvet igennem de sidste syv år af privatpersoner, ledere og forandringsagenter. Mod består af fire færdighedsområder, som man kan observere, lære og måle. Dare to Lead™ programmet fokuserer på at udvikle disse færdigheder for at hjælpe individer, grupper og organisationer med at udvise modig ledelse.

Elsebeth og Inga fra Coello er blandt de få certificerede Dare to Lead™ facilitatorer i Norden, der er uddannede direkte af Brené Brown. Vi er derfor stolte af for første gang at kunne tilbyde dette program på dansk. Som certificerede facilitatorer har vi adgang til eksklusivt materiale, som vi anvender i workshoppen.

Baseret på Dr. Brené Browns forskning Dare To Lead™ får du en unik mulighed for at opleve programmet i Danmark. Lær hvad der skal til for at være modig privat og på arbejdet. Programmet tilbydes online, onsite og på dansk, engelsk og skandinavisk. Kontakt os hvis du ønsker et virksomhedsforløb. Når du er færdiguddannet, tilbyder vi at du kan tage din viden med hjem til dit team via Daring Teams Roll Out Programmet. Kontakt os hvis du vil vide mere. 

Læs mere om Dare to Lead™ programmet og tilmelding her

Pin It on Pinterest