Powercards

Hvad er Powercards?

At kende sine karakterstyrker reducerer stress og fremmer trivsel og præstation.
Men alt for mange mennesker kender ikke deres karakterstyrker og bruger dem ikke i deres hverdag. Det ønsker vi at lave om på, derfor har vi i samarbejde med VIA-instituttet, fremstillet Powercards ud fra stikordene: Gør det enkelt, billigt og forskningsbaseret. Powercards hjælper dig med at bruge den gratis forskningsbaserede VIA styrkeprofil, der er taget af mere end 2,6 million mennesker i 190 lande. Det er enkelt: Du tager en gratis test og bruger efterfølgende kortene til at forstå og arbejde videre med dine karakterstyrker alene eller med vores hjælp. Powercards er bygget op om 24 karakterstyrker. Et sæt Powercards gør det enkelt for dig at arbejde styrkebaseret og anvende teori i praksis.

Balancer

En karakterstyrke kan bruges for lidt eller for meget. Når du køber et sæt Powercards, lærer du samtidig om at skabe balance i brugen af karakterstyrkerne, så de ikke bliver brugt for meget eller for lidt. Powercards hjælper med at tale om og undersøge dine karakterstyrker, så du bliver klar over, hvordan du bruger dine styrker bedst. Powercards hjælper dig med at forstå, hvad du skal være opmærksom på, så det bliver lettere at undgå faldgruberne i fremtiden. Powercards hjælper med at undersøge, hvordan du i fremtiden kan udvikle dine karakterstyrker.

Powercards

Powercards er et effektivt samtaleværktøj, som vi har udviklet i samarbejde med VIA-instituttet ud fra stikordene: Gør det enkelt, billigt og forskningsbaseret.

Læs mere om
Powercards

Pin It on Pinterest