LEGO® Serious Play®

Vi er certificerede i metoden LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® Serious Play® er et dialog-, strategi- og teambuildingværktøj,
der understøtter effektiv kommunikation og gensidig forståelse. Den sikrer, at alle bliver hørt og inddraget, og er et godt redskab til arbejdet med virksomhedsstrategier på en anderledes måde.

LEGO® Serious Play® er ”hands on” og knytter an til hjerneforskning, der viser, at hænderne er det organ, som i brug aktiverer flest forbindelser til hjernen. Metoden tilbyder en kreativ tilgang til innovation og øget performance. Den er egnet til komplekse processer, hvor der ønskes en større synergi mellem de involverede.

LEGO® Serious Play® hjælper med at låse op for ny viden og skabe nye, kreative perspektiver for handling.

En workshop med høj energi og masser af læring kan vare fra 2 timer til flere dage og er for grupper fra 2 – 200 mennesker. Det er sjovt og givende!

Leg for alvor

Leg skaber åbenhed overfor nye muligheder og andre perspektiver. Forskning viser også, at leg er en effektiv metode til at fremme innovation og arbejdsglæde, også når det gælder voksne mennesker.

Vi ønsker at fremme muligheden for at lege og udvikle sig. Når folk kan finde følelsen frem af leg i deres arbejde, oplever de en enorm indre motivation og tilfredshed, og deres præstation forbedres markant.

Vi ønsker at udfordre ”at leg er tidsspilde” ved at tage udgangspunkt i forskningsresultater, der viser, at leg er afgørende for vores arbejdsindsats. Derfor bruger vi leg til at åbne op for nye muligheder og indsigter.

Læs mere om
LEGO® Serious Play®

For yderligere om LEGO® Serious Play® metoden kan du se det officielle site, der drives af LEGO

Pin It on Pinterest