Udtalelser og referencer

Se nogle af dem vi har hjulpet

Virksomheder vi har hjulpet

Hvad siger vores kunder?:

På den Nationale mentale sundhedsdag havde vi arrangeret en temadag med Inga Coello for vores tilknyttede coaches. Formålet med dagen var, at vi skal være bedre til at turde stå ved, hvem vi er og dele såvel gode som mindre gode oplevelser i vores dagligdag med hinanden, således at vi i fællesskab kan blive endnu bedre til at videregive lignende værktøjer til de unge, som vi arbejder med i Pigepotentiale.
Og dagen levede til fulde op til formålet.

Inga er en dygtig og inspirerende underviser, som mødte os i øjenhøjde og vi havde en virkelig skøn og lærerig dag, hvor vi gennem Ingas varierende øvelser og oplæg fik øjnene op for, hvordan vi i Pigepotentiale står endnu stærkere i fællesskabet, når vi også tør stå ved vores sårbarhed – såvel overfor vores kollegaer, som i arbejdet med de unge vi møder i Pigepotentiale.
Samtidig fik vi et nyt fælles sprog for den modstand vi kan opleve, når vi stiller os ud i arenaen – en metafor, som vi helt sikkert vil bruge i vores arbejde fremover.

Direktør Bente Brandstrup, Pigepotentiale

Jeg har fået en større indblik samt en bekræftelse på mine personlige egenskaber.

Det har været en proces, som gav mig et mere systematiseret overblik over mine styrker og udviklingsområder.

Forløbet gav mig samtidig en mulighed for at fokusere på specifikke udviklingsområder på en god og effektiv måde. 

 

Niclas Walentin Norr, Wholesale Director HUGO BOSS Nordic Aps

Jeg brænder for at arbejde med mennesker. Både med teams og medarbejdere og se dem udvikle sig og være med til at skabe resultater for organisationen. Jeg oplever jer som en professionel og engageret virksomhed, som brænder for det, I laver. 

Efter endt forløb har vi som virksomhed kunnet se at motivationen er øget hos den enkelte medarbejder. Det har afspejlet i sig bedre resultater, øget kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed. Jeg kan varmt anbefale jer som samarbejdspartnere og det fokus I har på organisationens behov samt på det, der rører sig i verden. 

 

Siri Bech, Manager Salg og medlemsservice FDM

I gjorde det rigtigt godt, [red. som undervisere] også online – og materialet var super lækkert. 

 

Mette Rosa Esbensen, Konsulentydelser indenfor HR & organisationsudvikling, HR Consult

Pin It on Pinterest