Corona og muligheder

af | 15. januar 2021

Sikke et år! Med nedlukninger, grænsekontrol og aflysninger på stribe. Fra at have en fyldt kalender i  starten af marts 2020 oplevede vi fra dag til anden at alt var aflyst. Vi tog konsekvensen og fokuserede på de muligheder, som den ekstra tid gav os.

De sidste mange måneder har vi brugt tid på at oversætte det nye Dare to Lead™ curriculum til dansk og svensk. Programmet er vokset fra to dage til tre dage, og det er blevet forbedret med bl.a. forundersøgelser af modet hos den enkelte. Rigtig mange nye øvelser og konkrete værktøjer er også kommet til herunder en personlig handleplan.

Desuden har vi lavet Time4success, en onlinelæringsplatform, som vi bruger til vores onlinetjenester. I december testede vi det til vores gratis styrkejulekalender, som blev brugt i 9 forskellige lande og i 4 kontinenter. Systemet virkede heldigvis, og vi er nu startet et helt nyt 8 ugers Dare to Lead™ program online, som bygger på det nye curriculum.

Aldrig har vi haft bedre tid til at tænke over i hvilken retning vi ønsker at gå og aldrig har vi været så skarpe som nu: Vi arbejder med mod og trivsel, modet til at være i det til tider usikre rum, hvor vi ikke helt ved, hvor det ender, modet til at stå ved den man er, også selvom man er alene med sin holdning, modet til at tale om den følelse af afmagt, som vi alle kender og som måske mere end nogensinde er udbredt lige nu.

Men mod og sårbarhed kan ikke stå alene. At indgå i sunde relationer, som giver modspil og samtidig rummer er altafgørende for vores trivsel. For at vi kan vise mod og sårbarhed, skal vi kunne rumme hinanden, lytte og udvise empati. Egenskaber, der er nødvendige for at vi sammen kan komme videre ud af krisen.

Pas på dig selv!

Vil du vide mere om mod og Dare to Lead™ så læs her.

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest